Søg

Solidfloor Originals Cevennes Røget Eg Lamelplank

609,00 kr.

Gør dit hus til et hjem med et gulv fra Solidfloor. Solidfloor Originals Cevennes Eg Lamelplank, rustik, røget, børstet, mat lak.

Solidfloor designer og producerer højkvalitets trægulve, der giver en varm og intim atmosfære i alle rum i dit hjem, men også på hoteller, i butikker og på kontorer. Træ er et smukt naturmateriale. Intet træ er ens, hvilket betyder, at alle parketgulve også er unikke. Det er det, der er det appellerende ved et trægulv fra Solidfloor. Hvert hus får sin egen atmosfære.

Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Hurtig levering

Fordelagtige priser

Gratis vareprøver

Beskrivelse
Træsort Eg Lamelplank
Sortering Rustik
Behandling Røget, børstet, matlakeret
Mål 14 x 189 x 1860 mm
Slidlag 3 mm
Montage Fer/not
Gulvvarme Ja, vandbaseret
Pakkeindhold 2,11 m2
Garanti 10 år
Vare nr. 201428
Producent Solidfloor
Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Ingen produkter fundet
Relaterede varer

Indhent tilbud