Søg

Massiv Sildebensparket Eg New England Rustik 16 × 70 × 420 mm

450,00 kr.

  • Kategori: Sildeben
  • Træsort: Eg
  • Sortering: Rustik
  • Overfladebehandling: Ubehandlet
  • Profil: Glat
  • Dimension: 16 × 70 × 420 mm
  • Leveres i pakker: 1,41 m² pr. pakke
Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Skab et rum med rustik charme og tidløs elegance med Massiv Sildebensparket Eg New England Rustik.

Dette smukke sildebensparket er lavet af 100% massivt egetræ og er FSC-certificeret, hvilket sikrer en bæredygtig oprindelse. Den rustikke finish fremhæver træets naturlige struktur og giver et varmt og hyggeligt look til ethvert rum.

Massivt egetræ er et af de mest holdbare træarter, derudover kan sildebensparket med sit tidløse design holde i generationer. Den rustikke finish giver et varmt og hyggeligt look, der passer perfekt til den moderne stil. Let at rengøre og vedligeholde, sildebensparket er den ideelle løsning til enhver livsstil.

Massiv Sildebensparket Eg New England Rustik er et gulv der vil give dit rum et unikt og karakteristisk præg. Uanset om du indretter en stue, et soveværelse eller en restaurant, kan dette sildebensparket skabe en atmosfære af rustik charme og tidløs elegance.

Rustik sortering
Rustik er med knaster op til 9 cm. Der kan være revner og knaster i brædderne, og de kan ligeledes indeholde splinter.
Alt i alt et meget “levende” trægulv, der tilføjer et autentisk og råt look.

Bemærkning:
Træ er et levende materiale. Derfor kan det leverede gulv afvige fra billeder og prøver.

Akklimatisering af gulvet

Lad både gulv og lim ligge i rummet 2 dage før montering. Så er gulvet akklimatiseret og har vænnet sig til rummets temperatur og luftfugtighed. På denne måde får du det flotteste resultat.

Luftfugtighed under montering

Luftfugtigheden i rummet skal være mellem 40-60 %, og temperaturen skal helst være mellem 17-25 grader

Ubehandlet træ

Ubehandlet vil sige, at træet er ikke blevet behandlet af producenten. Det giver dig muligheden for at tilpasse gulvet efter din egen stil ved at vælge oliering eller lakering for at opnå det udtryk, der passer bedst til din boligstil og dit behov.

Lim til sildebensparket

Vi anbefaler ca. 1 kg. parketlim pr. m2. – Vores lim er baseret på harpiks, høj kvalitet, hurtighærdende, fugtbremsende og vedvarende elastisk lim med trommelydsdæmpende effekt.

Officiel monteringspartner:

Vi anbefaler varmt Kastrup Gulve til montering. Deres dygtige håndværkere sikrer, at hvert gulv bliver installeret med præcision og omhu, så du får mest muligt ud af dit nye gulv. De anvender de bedste teknikker, produkter og værktøjer for at sikre, at resultatet er både æstetisk tiltalende og langtidsholdbart.

Kastrup Gulve deler vores værdier om kvalitet og kundetilfredshed, hvilket gør dem til den perfekte partner for os.

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Relaterede varer

Indhent tilbud