Søg

Massivt Sildebensgulv Kernerøget Eg Natur 16 × 70 × 500 mm

600,00 kr.

Kernerøget eg i natursortering
Den mørke farve opnås ved at udsætte træet for dampning, som reagerer med den naturlige garvesyre, der findes i egetræet. Dette forårsager en gennemgående ændring i træets farve. Det gode ved denne behandling er, at du kan slibe gulvet uden at miste den opnåede farve. Når gulvet olieres, får det en helt mørk og varm nuance, og det er med til at fremhæve træets naturlige struktur.

Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Hurtig levering

Fordelagtige priser

Gratis vareprøver

Beskrivelse
  • Kategori: Sildeben
  • Træsort: Eg
  • Sortering: Natur kernerøget
  • Overfladebehandling: Ubehandlet
  • Profil: Glat
  • Dimension: 16 × 70 × 500 mm
  • Leveres i pakker: 1,68 m² pr. pakke

Natur Sortering
Stilren ensartet sortering med flot farvespil og meget få spredte knaster op til 3 cm. – Natur er et fornuftigt valg, hvis du ønsker et premium trægulv med et naturligt look.

Det traditionelle sildeben har været kendetegnende for eksklusivitet gennem århundreder – herskabsvillaer, lejligheder, herregårde og slotte er overalt smykket med sildeben efter alle kunstens regler. I dag oplever vi en stor efterspørgsel efter den traditionelle sildebensparket. Huset/lejligheden eller måske godset får et sandt løft, når denne type gulv monteres.

Akklimatisering af gulvet

Lad både gulv og lim ligge i rummet 2 dage før montering. Så er gulvet akklimatiseret og har vænnet sig til rummets temperatur og luftfugtighed. På denne måde får du det flotteste resultat.

Luftfugtighed under montering

Luftfugtigheden i rummet skal være mellem 40-60 %, og temperaturen skal helst være mellem 17-25 grader

Ubehandlet træ

Ubehandlet vil sige, at træet er ikke blevet behandlet af producenten. Det giver dig muligheden for at tilpasse gulvet efter din egen stil ved at vælge oliering eller lakering for at opnå det udtryk, der passer bedst til din boligstil og dit behov.

Lim til sildebensparket

Vi anbefaler ca. 1 kg. parketlim pr. m2. – Vores lim er baseret på harpiks, høj kvalitet, hurtighærdende, fugtbremsende og vedvarende elastisk lim med trommelydsdæmpende effekt.

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Ingen produkter fundet
Relaterede varer

Indhent tilbud