Søg

Pommersk Fyr Natur Plank 30 × 110 mm

600,00 kr.

  • Pommersk Fyr Natur 30 × 110 mm
  • Leveres ubehandlet
  • Kan monteres med gulvvarme
  • Leveres i faldende længder: 1,0-6,0 meter
  • Pris pr. m2 inkl. moms
Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Dybt inde i de nordtyske skove henter vi de ældste og største fyrretræer til at lave dette gulv. Den nordtyske fyr er det nærmeste, man i dag kommer den gamle pommerske fyr. Træerne kommer fra Vorpommern/Pommeren og svarer til det gamle klassiske fyrretræsgulv. Pommersk Fyr Natur Plank 30 × 110 mm er et unikt og autentisk trægulv, der bringer den tidløse skønhed af historisk fyrretræ ind i dit hjem.

Sortering:
Klassificeret som Natur Sortering, hvilket betyder, at dette gulv byder på et naturligt og smukt farvespil med meget få spredte knaster. Det er et ideelt valg for dig, der ønsker et premium trægulv med et autentisk og naturligt udseende.

Bemærkning:
Træ er et levende materiale. Derfor kan det leverede gulv afvige fra billeder og prøver. Dette gulv leveres ubehandlet, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse det efter dine præferencer og behov. Det kan også monteres med gulvvarme, hvilket gør det til et fleksibelt og komfortabelt valg til moderne boliger.

Officiel monteringspartner:

Vi anbefaler varmt Kastrup Gulve til montering. Deres dygtige håndværkere sikrer, at hvert gulv bliver installeret med præcision og omhu, så du får mest muligt ud af dit nye gulv. De anvender de bedste teknikker, produkter og værktøjer for at sikre, at resultatet er både æstetisk tiltalende og langtidsholdbart.

Kastrup Gulve deler vores værdier om kvalitet og kundetilfredshed, hvilket gør dem til den perfekte partner for os.

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Relaterede varer

Indhent tilbud