Søg

Pitch Pine Prima Plank 20 × 180 mm

645,00 kr.

  • Træsort: Pitch Pine
  • Sortering: Prima
  • Behandling: Ubehandlet
  • Mål: 20 x 180 mm
  • Slidlag: 7 mm
  • Montage: Kan monteres med gulvvarme
  • Leveres i faldende længder: 1,0-5,0 meter
Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Pitch Pine Prima Plank 20 × 180 mm er et enestående valg for dig, der søger et næsten knastfrit gulv i en flot amerikansk fyrretræssort. De lange planker, som kan være op til 5 meter uden væsentlige knaster, giver et ensartet gulv med smukke åretegninger, hvilket tilføjer en elegant og naturlig æstetik til ethvert rum.

Sortering: Prima sortering har et jævnt og ensartet udseende med minimal forekomst af farve- og strukturforskelle. Der kan være små knaster til stede. Eventuelle knaster og små revner udfyldes med brun spartelmasse for at bevare et harmonisk og ensartet look. Dette gør Prima sortering til et pålideligt valg for dig, der ønsker et kvalitetsgulv med en ren fremtoning.

Bemærkning: Træ er et levende materiale. Derfor kan det leverede gulv afvige fra billeder og prøver.

 

Officiel monteringspartner:

Vi anbefaler varmt Kastrup Gulve til montering. Deres dygtige håndværkere sikrer, at hvert gulv bliver installeret med præcision og omhu, så du får mest muligt ud af dit nye gulv. De anvender de bedste teknikker, produkter og værktøjer for at sikre, at resultatet er både æstetisk tiltalende og langtidsholdbart.

Kastrup Gulve deler vores værdier om kvalitet og kundetilfredshed, hvilket gør dem til den perfekte partner for os.

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Relaterede varer

Indhent tilbud