25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet​

Om dansk trægulv

Specialist I trægulve siden 1998

Vores kvalitet er meget højere end vores priser!

Dansktraegulv.dk ønsker at fremstå som en seriøs og kvalitetsbevidst gulvleverandør, der kan levere alle tænkelige gulvtyper, i hele landet og til meget fordelagtige priser.

Vores mål

Vores mål er at blive Danmarks førende inden for gulvsalg. Derfor er netop din oplevelse hos os meget vigtig. Føl dig velkommen til at kigge rundt i vores webshop. Send endelig en mail, hvis du skulle have spørgsmål.

Konkurrencedygtige priser

Vi har 15 års erfaring med gulve og gulvarbejde og sætter en stor ære i altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Vi kan levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser!

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på Dansktraegulv.dk skal du igennem 5 trin.

Bestilling

På Dansktraegulv.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med Dansktraegulv.dk, indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en mail

Skal produkter returneres, modregnes der 20 % af fakturabeløbet, samt et administrationsgebyr på kr. 500. Returvarer skal være uåbnet, og returnering skal altid aftales på forhånd.

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på Dansktraegulv.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Betaling

På Dansktraegulv.dk der betales med:

Der tages ikke gebyr ved betaling på Dansktraegulv.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Dansktraegulv.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.