Douglas Natur Massiv 30 x 260 mm

Vi stiller store krav til bæredygtighed. Vi køber derfor kun råvarer i de bedste danske og tyske skove, da vi her er sikker på dels kvalitet, men også de korrekte skovdyrkningsprincipper.

De smukke bredde douglas-planker vil højne værdien i ethvert hjem.
PA Savværk har arbejdet med træ siden 1885, og det kan ses og fornemmes, når man står midt i savværket. Så kom og mød de dygtige specialister, der laver netop dit gulv lige her på savværket i Korinth på Fyn. Dansk kvalitet og danske håndværkstraditioner går hånd i hånd.

Indhent tilbud

Da importomkostningerne svinger på mange af de massive gulve, har vi desværre ikke standardpriser på dette gulv. Udfyld derfor formularen. Så indhenter vi aktuelle priser og laver et konkret tilbud.

25 års erfaring

Hurtig levering

God kvalitet

Gratis vareprøver

Beskrivelse
Træsort Douglas Massiv
Sortering  Natur
Behandling Ubehandlet
Montage Fer/not
Gulvvarme Ja, vandbaseret
Pakkeindhold  ca 1 m2
Garanti 10 år
Producent PA Gulve

Lad både gulv og lim ligge i rummet 2 dage før montering. Så er gulvet akklimatiseret og har vænnet sig til rummets temperatur og luftfugtighed. På denne måde får du det flotteste resultat.

Luftfugtigheden i rummet skal være mellem 40-60 %, og temperaturen skal helst være mellem 17-25 grader

Ubehandlet vil sige, at træet er ikke blevet behandlet af producenten. Det giver dig muligheden for at tilpasse gulvet efter din egen stil ved at vælge oliering eller lakering for at opnå det udtryk, der passer bedst til din boligstil og dit behov.

Vi anbefaler ca. 1 kg. parketlim pr. m2. – Vores lim er baseret på harpiks, høj kvalitet, hurtighærdende, fugtbremsende og vedvarende elastisk lim med trommelydsdæmpende effekt.

Inden du smutter!

Hjælp os og fortæl os hvorfor du forlader siden
(det er 100% anonymt)