Søg

Douglas Natur Massiv plankegulv 30 x 260 mm

840,00 kr.

Træsort Douglas Massiv
Sortering  Natur
Behandling Ubehandlet
Montage Fer/not
Gulvvarme Ja, vandbaseret
Pakkeindhold  ca 1 m2
Garanti 10 år

 

Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Smukke, lyse ubehandlede douglas planker i natur sortering tilføjer et levende udtryk til ethvert hjem med en naturlig og karakteristisk skønhed. Vores omhyggelige udvælgelse af Douglas-træer fra de danske skove indebærer kun valget af de allerbedste. Mens Douglas-træer trives i hele Danmark, vælger vi kun de mest eksklusive træer, der har udviklet sig i løbet af 80-110 år.

Douglas plankegulv kan monteres med vandbaseret gulvvarme og er udstyret med fer/not systemet for nem installation.

Med en garanti på 10 år kan du være sikker på, at du investerer i et holdbart og pålideligt produkt.

Natur Sortering
Natur Sortering byder på et naturligt og smukt farvespil med meget få spredte knaster.

Det er et ideelt valg for dig, der ønsker et premium trægulv med et autentisk og naturligt udseende.

Bemærkning
Træ er et levende materiale, så det leverede gulv kan afvige fra billeder og prøver, hvilket kun tilføjer til dets unikke karakter.

Vores engagement i bæredygtighed er afgørende. Vi erhverver vores råvarer udelukkende fra de fineste danske og tyske skove, da vi her er sikre på ikke kun kvaliteten, men også overholdelsen af de korrekte principper for skovdrift. Vi opretholder høje standarder for at sikre, at vores produkter ikke blot er smukke og holdbare, men også bidrager positivt til miljøet.

Vores douglasplanker er ikke kun et valg af æstetik, men også et valg for dem, der værdsætter bæredygtighed og kvalitet i hvert eneste trin af processen. Giv dit hjem et unikt præg af natur med vores nøje udvalgte douglasplanker, der kombinerer tidløs elegance med bæredygtig

Officiel monteringspartner:

Vi anbefaler varmt Kastrup Gulve til montering. Deres dygtige håndværkere sikrer, at hvert gulv bliver installeret med præcision og omhu, så du får mest muligt ud af dit nye gulv. De anvender de bedste teknikker, produkter og værktøjer for at sikre, at resultatet er både æstetisk tiltalende og langtidsholdbart.

Kastrup Gulve deler vores værdier om kvalitet og kundetilfredshed, hvilket gør dem til den perfekte partner for os.

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Relaterede varer

Indhent tilbud