Søg

Douglas Natur Massiv plankegulv 30 x 260 mm

840,00 kr.

Smukke, lyse ubehandlede douglas planker i natur sortering tilføjer et levende udtryk til ethvert hjem med en naturlig og karakteristisk skønhed. Vores omhyggelige udvælgelse af Douglas-træer fra de danske skove indebærer kun valget af de allerbedste. Mens Douglas-træer trives i hele Danmark, vælger vi kun de mest eksklusive træer, der har udviklet sig i løbet af 80-110 år.

Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Hurtig levering

Fordelagtige priser

Gratis vareprøver

Beskrivelse

 

Træsort Douglas Massiv
Sortering  Natur
Behandling Ubehandlet
Montage Fer/not
Gulvvarme Ja, vandbaseret
Pakkeindhold  ca 1 m2
Garanti 10 år

Vores engagement i bæredygtighed er afgørende. Vi erhverver vores råvarer udelukkende fra de fineste danske og tyske skove, da vi her er sikre på ikke kun kvaliteten, men også overholdelsen af de korrekte principper for skovdrift. Vi opretholder høje standarder for at sikre, at vores produkter ikke blot er smukke og holdbare, men også bidrager positivt til miljøet.

Vores douglasplanker er ikke kun et valg af æstetik, men også et valg for dem, der værdsætter bæredygtighed og kvalitet i hvert eneste trin af processen. Giv dit hjem et unikt præg af natur med vores nøje udvalgte douglasplanker, der kombinerer tidløs elegance med bæredygtig

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Ingen produkter fundet
Relaterede varer

Indhent tilbud