Søg

Massiv Eg Rustik Stavparket 16 x 70 x 300 mm

560,00 kr.

Træsort Eg
Sortering Rustik
Behandling Ubehandlet
Mål 16 x 70 x 300 mm
Slidlag 15 mm
Montage Limes
Gulvvarme Ja

 

Indhent tilbud

Da importomkostningerne svinger på mange af de massive gulve, har vi desværre ikke standardpriser på dette gulv. Udfyld derfor formularen. Så indhenter vi aktuelle priser og laver et konkret tilbud.

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Massiv Eg Rustik Stavparket 16 x 70 x 300 mm med større knaster og lidt splint og flot naturligt spil i træet. Et superflot rustikt gulv.

Dansk Trægulvs massive parketstave er skarpkantede og produceres som mønsterstave. De kan lægges i alle mønstre, kvadrat/rude, engelsk mønster, hollandsk mønster, kongemønster, sildeben, stigemønster og forskudt tern, men kan naturligvis også lægges i forløb eller engelsk forbandt.

Gulvet skal fuldlimes. Gulvet leveres ubehandlet, og det anbefales, at gulvet slibes og behandles efter lægning.

Vi garanterer at vores massive stavparket er kvalitetsikret med rigtig fugtprocent og stand. Derfor tager vi ikke disse varer retur pga. risiko.

Rustik sortering

Rustik er med knaster op til 9 cm. Der kan være revner og knaster i brædderne, og de kan ligeledes indeholde splinter.

Alt i alt et meget “levende” trægulv, der tilføjer et autentisk og råt look.

Bemærkning

Træ er et levende materiale. Derfor kan det leverede gulv afvige fra billeder og prøver.

Akklimatisering af gulvet

Lad både gulv og lim ligge i rummet 2 dage før montering. Så er gulvet akklimatiseret og har vænnet sig til rummets temperatur og luftfugtighed. På denne måde får du det flotteste resultat.

Luftfugtighed under montering

Luftfugtigheden i rummet skal være mellem 40-60 %, og temperaturen skal helst være mellem 17-25 grader

Ubehandlet træ

Ubehandlet vil sige, at træet er ikke blevet behandlet af producenten. Det giver dig muligheden for at tilpasse gulvet efter din egen stil ved at vælge oliering eller lakering for at opnå det udtryk, der passer bedst til din boligstil og dit behov.

Lim til sildebensparket

Vi anbefaler ca. 1 kg. parketlim pr. m2. – Vores lim er baseret på harpiks, høj kvalitet, hurtighærdende, fugtbremsende og vedvarende elastisk lim med trommelydsdæmpende effekt.