Mammut Laminatgulv

249,00 kr.

Mammut serien er ligesom Penthouse/Superior ekstra kraftig med sine hele 12 mm og ekstra lange med en lille fas hele vejen rundt om hver planke, der virkelig giver det optimale “look” for den, der ønsker det optimale plankegulv. Netop tykkelse og størrelse sikrer et ekstra stabilt gulv, og overfladen understreger samtidig dit eksklusivt valgte gulv. Sammen med højeste slidstyrke og garanti er du sikret mange år frem i tiden. Især velegnet til lidt større rum, hvor der ønsker hele planker. Monteres med click-systemet Express og kan anvendes i butiks- og kontorlokaler.
Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Hurtig levering

Fordelagtige priser

Gratis vareprøver

Beskrivelse
Træsort Laminat plankegulv
Mål 10 x 244 x 1845 mm
Slidstyrke Høj
Montage Klik-system uden lim
Gulvvarme Ja
Pakkeindhold 1,38 m2
Garanti 25 år
Vare nr. 1162999

 

 

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Ingen produkter fundet
Relaterede varer

Indhent tilbud

Inden du smutter!

Hjælp os og fortæl os hvorfor du forlader siden
(det er 100% anonymt)