Kirkland Eg 2-Stavs Laminat

199,00 kr.

Malmö Laminatfliser er laminatgulve, der lader dig udtrykke din individualitet. Gulveet kan bruges næsten overalt, det er ekstremt robust og, endnu bedre, så kommer det i en enestående bred vifte af decors. Der er nuancer i alle genrer, alt fra meget lyse, næsten hvide gulve, tværsgrå nuancer og en lang række brune trætoner hele vejen til mørke decors. FLEXI dækker hele spektret af træstilarter.

Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Hurtig levering

Fordelagtige priser

Gratis vareprøver

Beskrivelse

 

Mål  193 x 1380 mm
Slidlag 8 mm
Montage Q-loc, limfrit click-system
Gulvvarme Ja
Pakkeindhold 2,13 m2
Garanti 15 år
Vare nr. D3583
Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Ingen produkter fundet
Relaterede varer

Indhent tilbud