20 års garanti
Gratis rådgivning 70 60 55 54
Hurtig levering 1-2 dage
God kvalitet
Gratis vareprøver

HERREGÅRDSPLANK, BØRSTET EG
De lange, brede planker giver et helt unikt og naturligt udtryk. Træet rustikke udseende med masser af spil og detaljer kommer frem på flotteste vis. Overfladen er børstet natur matlak, som fremhæver træets naturlige åretegninger, samt giver en stærk og holdbar overflade. Har fas på alle 4 sider. Monteres med Drop Down klik-system, så gulvet er nemt at lægge uden brug af lim.

DIMENSIONER:
2200 x 260 x 15 mm (med 4,0 mm slidlag)

 

EG RUSTIK HERREGAARDSPLANK, BØRSTET INVISIBLE MATLAK  KØB PRODUKT
Overfladen er børstet invisible matlak som fremhæver træets naturlige åretegninger, som giver et naturligt ubehandlet look, samt giver en stærk og holdbar overflade.

EG RUSTIK HERREGÅRDSPLANK, BØRSTET CREME MATLAK  KØB PRODUKT
Overfalden er børstet creme matlak, som fremhæver træets naturlige åretegninger, lysner gulvet naturligt samt giver en stærk og holdbar overflade.

EG RUSTIK HERREGÅRDSPLANK, BØRSTET HVID MATLAK  KØB PRODUKT
Overfladen er børstet hvid matlak, som fremhæver træets naturlige åretegninger, lysner gulvet naturligt samt giver en stærk og holdbar overflade.

EG RUSTIK HERREGÅRDSPLANK, BØRSTET NATUR MATLAK  KØB PRODUKT
Overfladen er børstet natur matlak, som fremhæver træets naturlige åretegninger, samt giver en stærk og holdbar overflade.

EG HERREGÅRDSPLANK, BØRSTET NATUROLIE   KØB PRODUKT
Naturolien fremhæver træets naturlige åretegninger og glød, samt giver en holdbar overflade.

 

GRATIS VAREPRØVE

Vi har 5 slags flotte varianter af Herregaardsplank rustik med ulige overflader. Ønsker du en prøve på Herregaardsplank i børstet eg, så send os dit navn og adresse og hvilken overflade, så sender vi den til dig.