Søg

Eg Plankegulv Ultima Brazilian Brown Live Pure

1.249,00 kr.

  • Træsort: Eg
  • Sortering: Natur
  • Overfladebehandling: Live Pure, Faset
  • Konstruktion: Lamelopbygget
  • Montering: 5G X-press Click – Monteres svømmende eller fuldklæbes
  • Gulvvarme: Ja
  • Produktnummer:PLGV43FD
  • Dimension:14 x 209 x 2200 mm
  • Slidlag: 3,5 mm
  • Pakkestørrelse: 2,76 m2
Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Eg Plankegulv Ultima Brazilian Brown Live Pure er et elegant og holdbart trægulv, der kombinerer naturlig skønhed med moderne funktionalitet. Fremstillet af højkvalitets egetræ, har dette gulv en natur sortering, der fremhæver træets naturlige variationer og knaster. Overfladen er behandlet med Live Pure, som giver en beskyttende, mat finish, mens faset kanter tilføjer en raffineret detalje.

Den lamelopbyggede konstruktion og 5G X-press Click-systemet gør installationen nem og hurtig, enten som svømmende gulv eller ved fuldklæbning. Gulvet er kompatibelt med gulvvarme, hvilket gør det ideelt til moderne boliger. Med et slidlag på 3,5 mm sikrer dette gulv langvarig holdbarhed og modstandsdygtighed over for daglig slitage.

Natur Sortering
Byder på et naturligt og smukt farvespil med få spredte knaster. Perfekt for dem, der ønsker et premium trægulv med et autentisk og naturligt udseende.

Bemærkning
Træ er et levende materiale, så det færdige gulv kan variere fra billeder og prøver, hvilket tilføjer gulvet en unik charme og naturlig skønhed.

Officiel monteringspartner:

Vi anbefaler varmt Kastrup Gulve til montering. Deres dygtige håndværkere sikrer, at hvert gulv bliver installeret med præcision og omhu, så du får mest muligt ud af dit nye gulv. De anvender de bedste teknikker, produkter og værktøjer for at sikre, at resultatet er både æstetisk tiltalende og langtidsholdbart.

Kastrup Gulve deler vores værdier om kvalitet og kundetilfredshed, hvilket gør dem til den perfekte partner for os.

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Relaterede varer

Indhent tilbud