Søg

Eg Plankegulv Aalborg Natur Massivt 22 × 160 mm

895,00 kr.

Eg plankegulv 22 × 160 mm

  • Træsort: Eg
  • Sortering: Natur
  • Dimension: 22 x 160 mm
  • Behandling: Ubehandlet
  • Gulvvarme: Ja
  • Leveres i faldende længder: 1,0-3,5 meter
Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Dette fantastisk flotte egetræsgulv, Eg Plankegulv Aalborg, er 100 % produceret af danske egetræer. Hver enkelt stamme udvælges specielt i skoven, og kun de mest udsøgte træer bruges til at skabe dette naturlige og autentiske gulv. Med en bredde på 160 mm og en tykkelse på 22 mm giver gulvet et robust og tidløst udseende, som passer perfekt til både moderne og traditionelle indretninger.

Eg Plankegulv Aalborg leveres ubehandlet, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse det efter dine egne præferencer for behandling og finish. Plankegulvet kan monteres med gulvvarme, hvilket gør det ideelt for moderne hjem. De faldende længder på plankerne, fra 1,0 til 3,5 meter, skaber et varieret og dynamisk udseende.

Natur Sortering
Natur Sortering byder på et naturligt og smukt farvespil med meget få spredte knaster. Det er et ideelt valg for dig, der ønsker et premium trægulv med et autentisk og naturligt udseende.

Bemærkning
Træ er et levende materiale, så det leverede gulv kan afvige fra billeder og prøver.

Andre størrelser af Eg Plankegulv Aalborg

Officiel monteringspartner:

Vi anbefaler varmt Kastrup Gulve til montering. Deres dygtige håndværkere sikrer, at hvert gulv bliver installeret med præcision og omhu, så du får mest muligt ud af dit nye gulv. De anvender de bedste teknikker, produkter og værktøjer for at sikre, at resultatet er både æstetisk tiltalende og langtidsholdbart.

Kastrup Gulve deler vores værdier om kvalitet og kundetilfredshed, hvilket gør dem til den perfekte partner for os.

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Relaterede varer

Indhent tilbud