Søg

Eg Plank Elite Hvid Matlak Prima

1.049,00 kr.

 • Træsort: Eg
 • Sortering: Prima
 • Overfladebehandling: Børstet, Hvid Matlak, 4 faset
 • Dimension: 14 x 190 x 1700 mm
 • Slidlag: 3 mm
 • Konstruktion: Lamelopbygget, Drop down Click
 • Montering: Lægges svømmende eller fuldklæbes
 • Gulvvarme: Ja
 • Pakkestørrelse: 2,58 m2
 • Bemærkning: Træ er et levende materiale. Derfor kan det leverede gulv afvige fra billeder
 • Øvrige: Op til 15 % delte brædder
Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Eg Plank Elite Hvid Matlak Prima er et førsteklasses trægulv, der bringer lys og elegance til ethvert rum. Fremstillet af eg med en hvid matlakeret overflade, fremhæver dette gulv træets naturlige skønhed og struktur. Den børstede finish og fire faset kanter skaber en sofistikeret dybde, mens Prima sorteringen sikrer et ensartet og stilrent udseende med minimal forekomst af knaster.

Dette lamelopbyggede planke er udstyret med Drop Down Click-systemet, hvilket gør installationen enkel og effektiv. Gulvet kan lægges svømmende eller fuldklæbes og er kompatibelt med gulvvarme, hvilket gør det ideelt til moderne hjem. Med et slidlag på 3 mm sikrer gulvet langvarig holdbarhed og modstandsdygtighed over for daglig slitage.

Prima Sortering
Har et jævnt og ensartet udseende med minimal forekomst af farve- og strukturforskelle. Eventuelle knaster og små revner udfyldes med brun spartelmasse for at bevare et harmonisk look.

Bemærkning
Træ er et levende materiale, så det færdige gulv kan variere fra billeder og prøver, hvilket tilføjer til gulvets unikke charme og naturlige skønhed.

Officiel monteringspartner:

Vi anbefaler varmt Kastrup Gulve til montering. Deres dygtige håndværkere sikrer, at hvert gulv bliver installeret med præcision og omhu, så du får mest muligt ud af dit nye gulv. De anvender de bedste teknikker, produkter og værktøjer for at sikre, at resultatet er både æstetisk tiltalende og langtidsholdbart.

Kastrup Gulve deler vores værdier om kvalitet og kundetilfredshed, hvilket gør dem til den perfekte partner for os.

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Relaterede varer

Indhent tilbud