Eg Natur Plank Laminat

155,00 kr.

Eg natur plank er laminatgulve, der lader dig udtrykke din individualitet. Gulvet kan bruges næsten overalt, det er ekstremt robust og, endnu bedre, så kommer det i en enestående bred vifte af decors.

Alt dette gør denne samling i laminatgulve ideel til at realisere dine ideer. Og hvis du ønsker det, vil dit FLEXI gulv gå med dig, hvor du end kommer hen. Det er nemt at tage op og genbruge det på et nyt sted – selv i kommercielle virksomheder, hvor der er en moderat gående trafik.

Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Hurtig levering

Fordelagtige priser

Gratis vareprøver

Beskrivelse
Mål  193 x 1380 mm
Slidlag 8 mm
Montage Q-loc, limfri click-system
Gulvvarme Ja
Pakkeindhold 2,13 m2
Garanti 20 år
Vare nr. D3224
Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Ingen produkter fundet
Relaterede varer

Indhent tilbud