Søg

Eg Lamelplank Grandeur Vintage Rustik Matlak

779,00 kr.

Træsort Eg Lamelplank
Sortering Rustik
Behandling Skrubbet, børstet, kantpræget, håndskrabet, røget, mørkvasket, mørkolie, olieret
Mål 15 x 220 x 2200 mm
Slidlag 4 mm
Montage  Fer/not
Gulvvarme Ja, vandbaseret
Pakkeindhold  1 m2
Garanti 10 år
Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Gør dit hus til et hjem med EG LAMELPLANK GRANDEUR VINTAGE MATLAK RUSTIK fra Solidfloor. Dette gulv bringer varme og karakter til ethvert rum med sin rustikke charme og omfattende behandling, der inkluderer skrubning, børstning, kantprægning, håndskrabning, røgning, mørkvaskning og mørkoliering. De brede planker på 220 mm og længden på 2200 mm skaber et imponerende og elegant udseende, der passer perfekt til både moderne og traditionelle indretninger.

Dette plankegulv er kompatibelt med vandbaseret gulvvarme og leveres med en 10 års garanti, hvilket sikrer både holdbarhed og komfort. Med fer/not systemet er monteringen nem og effektiv. Hver pakke indeholder 1 m², hvilket gør planlægning og installation enkel og bekvem.

Rustik Sortering: Karakteriseret ved større knaster, revner og naturlige variationer, hvilket giver gulvet et meget levende og råt udseende. Perfekt til dig, der ønsker et unikt og karakterfuldt trægulv.

Bemærkning
Træ er et levende materiale, og derfor kan det leverede gulv afvige fra billeder og prøver.

Officiel monteringspartner:

Vi anbefaler varmt Kastrup Gulve til montering. Deres dygtige håndværkere sikrer, at hvert gulv bliver installeret med præcision og omhu, så du får mest muligt ud af dit nye gulv. De anvender de bedste teknikker, produkter og værktøjer for at sikre, at resultatet er både æstetisk tiltalende og langtidsholdbart.

Kastrup Gulve deler vores værdier om kvalitet og kundetilfredshed, hvilket gør dem til den perfekte partner for os.

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Relaterede varer

Indhent tilbud