Søg

Eg Lamelplank Excellence Vintage Matlak

829,00 kr.

Træsort Eg Lamelplank
Sortering Rustik
Behandling Savet, håndskrabet, børstet, farvet, olie
Mål 15 x 190 x 1900 mm
Slidlag 4 mm
Montage  Fer/not
Gulvvarme Ja, vandbaseret
Pakkeindhold  2.17 m2
Garanti 10 år
Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Eg Lamelplank Excellence Vintage Matlak er et trægulv designet til at skabe en varm og intim atmosfære i ethvert rum. Dette lamelplankegulv er lavet af naturligt eg, behandlet med savning, håndskrabning, børstning, farvning og olie, hvilket giver det en unik og karakterfuld overflade. Hver planke er omhyggeligt bearbejdet for at fremhæve træets naturlige skønhed og unikke egenskaber, hvilket gør hvert gulv unikt.

Plankegulvet er kompatibelt med vandbaseret gulvvarme og er nemt at installere med fer/not systemet. Hver pakke indeholder 2,17 m², og det 4 mm tykke slidlag sikrer holdbarhed og lang levetid.

Du er sikret en 10 års garanti på dette trægulv.

Rustik Sortering
Karakteriseret ved større knaster, revner og naturlige variationer, hvilket giver gulvet et meget levende og råt udseende. Perfekt til dig, der ønsker et unikt og karakterfuldt trægulv.

Bemærkning
Træ er et levende materiale, så det leverede gulv kan afvige fra billeder og prøver, hvilket tilføjer til gulvets unikke karakter.

 

 

Officiel monteringspartner:

Vi anbefaler varmt Kastrup Gulve til montering. Deres dygtige håndværkere sikrer, at hvert gulv bliver installeret med præcision og omhu, så du får mest muligt ud af dit nye gulv. De anvender de bedste teknikker, produkter og værktøjer for at sikre, at resultatet er både æstetisk tiltalende og langtidsholdbart.

Kastrup Gulve deler vores værdier om kvalitet og kundetilfredshed, hvilket gør dem til den perfekte partner for os.

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Relaterede varer

Indhent tilbud