Søg

Ask Stavparket Bergen Ubehandlet

Træsort Massiv Ask Stavparket
Behandling Ubehandlet
Mål 16 x 70 x 350 mm
M2 pr pakke 1.17
Behandling Ubehandlet

Egnet til gulvvarme

Indhent tilbud

Da importomkostningerne svinger på mange af de massive gulve, har vi desværre ikke standardpriser på dette gulv. Udfyld derfor formularen. Så indhenter vi aktuelle priser og laver et konkret tilbud.

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Ask Stavparket Bergen Ubehandlet er et elegant og naturligt massivt parketgulv, der skal fuldlimes ved installation. Gulvet leveres ubehandlet, hvilket giver mulighed for at tilpasse finishen efter dine præferencer. Det anbefales at slibe og behandle gulvet efter lægning for optimal holdbarhed og æstetisk udseende. Dette gulv er ideelt til dem, der ønsker en autentisk og naturlig atmosfære i deres hjem.

Natur Sortering
Natur Sortering byder på et naturligt og smukt farvespil med meget få spredte knaster.

Det er et ideelt valg for dig, der ønsker et premium trægulv med et autentisk og naturligt udseende.

Bemærkning
Træ er et levende materiale, så det færdige gulv kan variere fra billeder og prøver, hvilket tilføjer gulvet en unik charme og naturlig skønhed.

 

Akklimatisering af gulvet

Lad både gulv og lim ligge i rummet 2 dage før montering. Så er gulvet akklimatiseret og har vænnet sig til rummets temperatur og luftfugtighed. På denne måde får du det flotteste resultat.

Luftfugtighed under montering

Luftfugtigheden i rummet skal være mellem 40-60 %, og temperaturen skal helst være mellem 17-25 grader

Ubehandlet træ

Ubehandlet vil sige, at træet er ikke blevet behandlet af producenten. Det giver dig muligheden for at tilpasse gulvet efter din egen stil ved at vælge oliering eller lakering for at opnå det udtryk, der passer bedst til din boligstil og dit behov.

Lim til sildebensparket

Vi anbefaler ca. 1 kg. parketlim pr. m2. – Vores lim er baseret på harpiks, høj kvalitet, hurtighærdende, fugtbremsende og vedvarende elastisk lim med trommelydsdæmpende effekt.