Søg

Ask Plank Ebeltoft Natur 22 × 210 mm

865,00 kr.

  • Ask Natur 22 × 210 mm
  • Leveres ubehandlet
  • Med brunkerne
  • Kan monteres med gulvvarme
  • Leveres i faldende længder: 1,0-3,5 meter
  • Pris pr. m2 inkl. moms
Antal ønsket m2
Husk at tage højde for spild
m2
Pris i alt
-
Antal pakker
-

25 års erfaring

Førsteklasses service

Kun høj kvalitet

Beskrivelse

Ask Plank Ebeltoft Natur er et smukt og naturligt plankegulv lavet af asketræ. Gulvet leveres ubehandlet, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse det efter dine egne præferencer for behandling og finish. Med en bredde på 210 mm og en tykkelse på 22 mm giver dette gulv et robust og tidløst udseende, der passer perfekt til både moderne og traditionelle indretninger.

Ask Plank Ebeltoft Natur kan monteres med gulvvarme, hvilket gør det ideelt for moderne hjem. De faldende længder på plankerne, fra 1,0 til 3,5 meter, giver et varieret og dynamisk udseende.

Natur Sortering
Dette plankegulv har et naturligt udseende med varierende farvespil og brunkerne, der giver et autentisk og harmonisk udtryk. Der kan forekomme enkelte knaster, hvilket tilføjer til gulvets naturlige skønhed.

Bemærkning
Træ er et levende materiale, og derfor kan det leverede gulv afvige fra billeder og prøver.

Dette gulv er et perfekt valg for dig, der ønsker et naturligt og smukt gulv med en autentisk følelse.

Officiel monteringspartner:

Vi anbefaler varmt Kastrup Gulve til montering. Deres dygtige håndværkere sikrer, at hvert gulv bliver installeret med præcision og omhu, så du får mest muligt ud af dit nye gulv. De anvender de bedste teknikker, produkter og værktøjer for at sikre, at resultatet er både æstetisk tiltalende og langtidsholdbart.

Kastrup Gulve deler vores værdier om kvalitet og kundetilfredshed, hvilket gør dem til den perfekte partner for os.

Google
4.5/5
Trustpilot
4.6/5
Kundeudtalelser
Jonas
Læs mere
Super service og alt efter aftale. Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør.
Bjarne
Læs mere
Stor tak til Dansk Trægulv der gjorde meget for at jeg fik lige netop det gulv jeg ønskede og til den rigtige pris. Levering af gulvet var også til ug. Jeg kan derfor kun sige at det har været en god oplevelse at handle med firmaet.
Chris
Læs mere
Super service og kvalitet i produktet. Hurtig levering, og på et tidspunkt der passede mig. Gulvene er virkelig flotte.
Karsten
Læs mere
Skulle bruge et sildebensparket gulv til mine stue, og brugte i den anledning Dansk Trægulv. De var super gode til at vejlede mig, og det blev leveret til tiden.
Henrik
Læs mere
Kvalitet til tiden. Vi takker for en nem hjemmeside at bestille vores nye trægulv på. Kvaliteten i top. Gulvet er lagt og ser fantastisk ud. Rigtig god oplevelse.
Tidligere
Næste
Har du husket?
Relaterede varer

Indhent tilbud